LOOP MET ONS MEE

Dit jaar gaat de Santa Run haar evenement combineren met de jaarlijkse Sylvesterloop, die zal plaatsvinden op 23 december 2018. Beide organisaties zijn zeer enthousiast over hun voorgenomen samenwerking en zijn ervan overtuigd dat zij elkaar kunnen versterken! Zowel de Sylvesterloop als de Rotary Santa Run vertrekken dit jaar vanaf camping Heezerenbosch. De start van de Sylvesterloop is om 11.00u. en die van de Santa Run om 11.15u.

Op zondag 23 december 2018 gaan het kerstgevoel, het goede doel en een geweldige dag met familie, vrienden en kennissen hand in hand.
Op deze dag zal het gebied rondom de Heezerenbosch rood kleuren. Wanneer de deelnemers over de finish komen krijgen zij een prachtige medaille en kan men op de foto met de Kerstman en kan deze foto naderhand worden besteld. Het belooft ook dit keer weer een grandioos spektakel te worden dus noteer zondag 23 december 2018 alvast in je agenda.

Honderden Kerstmannen, kerstvrouwen en kerstkinderen zullen deze dag een eenvoudig parcours van ongeveer 2,5 kilometer afleggen. We zullen wandelend het parcours afleggen, sommigen met hond, sommigen met kinderwagen, sommigen met rolstoel maar in ieder geval zal iedereen hetzelfde rode kerstpak dragen.

Met de opbrengst van deze loop worden de stichting Wees Gelukkig gesteund.
Klik in het menu voor meer informatie en geef je op via deze site!

LOOP MET ONS MEE!! HET WORDT EEN DOLLE BOEL.
IEDERE EURO GAAT DANKZIJ SPONSORING NAAR HET GOEDE DOEL
KOM MET JE GEZIN, JE VRIENDENGROEP, JE SPORTVERENIGING, JE COLLEGA’S OF JE BUURTVERENIGING.

Bankrekening: NL10RABO0184502314 t.n.v. Stichting Goede Doelen Rotaryclub Heeze